Tvorba web stránok, SEO, písanie článkov, texty na web stránky

Tvorba web stránok WordPress

Pri tvorbe web stránok WordPress dodržiavame ciele, ktoré sme si dohodli na začiatku spolupráce. Cieľom je vytvoriť funkčné a samostatné web stránky, ktoré prinášajú klientovi rozvoj podnikania. Tvorba web stránok WordPress sprevádza môj život viac ako 9 rokov, kedy som vytvoril svoj prvý web.

SEO – konzultant a optimalizácia pre vyhľadávače

Internetový marketing a on-page a off-page SEO pomáhajú web stránke WordPress získať nových návštevníkov a tým aj budúcich zákazníkov a klientov. Proces konzultácie a vytvorenia SEO optimalizácie pre vyhľadávače môže trvať minimálne 3 mesiace, ale určite musíte rátať, že tento proces je dlhodobý a môže trvať aj niekoľko rokov. SEO konzultácie – optimalizácia pre vyhľadávače je kontinuálny a intenzívny proces.

Internetový marketing a sociálne siete

Internetový marketing a sociálne siete sú dobrou investíciou, ako osloviť klienta prostredníctvom pravidelnej a spoľahlivej internetovej marketingovej komunikácie. Cielene – internetovým marketingom – upozorníme na vás klientov. 

Sociálne siete ako je Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram a kvalitná, cenovo dostupná PPC kampaň cez Google Ads alebo eTarget, sú zárukou úspechu vašej spoločnosti na internete a v online prostredí.

Písanie článkov, texty na web stránky

Písanie článkov na blog a texty na web stránky sú základom SEO – optimalizácie pre vyhľadávače.  Copywriter, s viac ako 12 – ročnou online skúsenosťou a 24 – ročnou praxou v písaní článkov a textov, je pripravený na písanie článkov a reklamných textov pre váš biznis. Napíšem články a texty na web stránky, ktoré budú jednoduché, zrozumiteľné, cielené a trefné.

Ak máte záujem o písanie článkov a textov na web stránky, SEO optimalizáciu alebo tvorbu web stránky WordPress, neváhajte a kontaktujte ma!

Kontakt

  • Prečítal som si a súhlasím s pravidlami o ochrane osobných údajov
Návrat hore