SEO optimalizácia web stránok je aj písanie článkov a textov

Texty a články, ich písanie a uverejňovanie, na internetovej stránke sú súčasťou SEO optimalizácie stránok na webe. Platí pravidlo, ak na stránke nie je text, ktorý ľudia hľadajú, nemajú vás podľa čoho nájsť. Je teda potrebné, aby tento text na stránke bol. Stránka nepotrebuje nutne blog, no je zaujímavým doplnkom, ktorý prinesie stránke nový traffic – návštevnosť, z ktorej môže vzniknúť objednávka alebo využívanie služieb.

Najjednoduchším spôsobom, ako dosiahnuť žiadanú návštevnosť, je silná a kvalitná úvodná stránka, ktorej asistujú ďalšie podstránky s obdobným zameraním textu a blog, kde uverejňujete tematické články. Tie vás potom môžu vytiahnuť veľmi rýchlo na prvé pozície vo vyhľadávaní na kľúčové slová, ktoré ľudia hľadajú v Google, Yahoo a Bing vyhľadávačoch.

Udržať si pozície je pomerne komplikované a ak už raz začnete uverejňovať na svojej stránke články a texty k téme vašej stránky na internete, je potrebné v tom vytrvať a neustále dodávať nové texty a články. Google vás potom odmení nielen popredným umiestnením vo vyhľadávaní na vaše kľúčové slová, ale celkom určite to ocení aj pri zohľadňovaní hodnoty stránky pomocou Page Rank.

Našou prioritou je vytvorenie textov a článkov, ktoré ocenia vyhľadávače, najmä so zameraním na Google. Príkladom  je táto stránka, ktorá získala novú doménu na začiatku marca 2014. Dnes máme zaujímavý traffic, ktorý sa pohybuje na úrovni približne 20-30 návštev denne, z ktorých je viac ako 60 percent práve z vyhľadávania na kľúčové slová. Stačilo sa pohrať trošku s textom, uverejniť niekoľko článkov a textov s vybranými kľúčovými slovami a hneď sa to odzrkadľuje na pozitívnych a vyžadovaných výsledkoch.

Samozrejme, súčasťou SEO optimalizácie stránky sú aj ďalšie faktory, najmä v rámci on-page SEO optimalizácie a zároveň budovanie silných a kvalitných spätných odkazov, ktoré sú súčasťou off-page SEO optimalizácie.

Pre bližšie informácie nás môžete kontaktovať.

OBSAH JE KRÁĽ!!!

Návrat hore